Kulturnat på Kastellet.

Forside Fora Træf og arrangementer Kulturnat på Kastellet.

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #7720
   havn.dmkf.dk
   Keymaster

    DMKF deltager ved Kulturnat arrangementet på Kastellet.
    Vi vil få en plads sammen med GHRVPK køretøjer, så det bliver et flot arrangement.
    Alle DMKF medlemmer og deres køretøjer er velkommen. Men vi vil dog gerne have tilmeldinger med hvor mange I kommer og hvilke køretøjer I medbringer. Dette er af hensyn til plads vi skal bruge og hvor mange vi deltager med ved bespisning.
    Send derfor meget gerne jeres tilmeldinger snarest så vi kan give arrangør besked. Benyt tilmeldingsfunktion på arrangement oversigten ud fra dette arrangement på Kastellet.

    Praktiske oplysninger:
    Vi skal møde op i så god tid, at vi kan komme på plads inden arrangementet officielt åbner kl. 18. Vi kan komme allerede fra om eftermiddagen, men vores opstilling skal koordineres med GHRVPK. De skal lige på plads med deres store køretøjer først.
    Vi møder derfor ind omkring kl. 17 så vi kan blive klar til kl.18.
    Hvis du ikke kan møde frem i det anførte tidsrum, så skriv på din tilmelding hvornår du påregner at møde frem, så finder vi en løsning.

    Der er indkørsel ad Kongeporten – indkørsel fra Esplanaden. I vil muligvis blive stoppet af vagten. Vagten vil dog være orienteret om vores ankomst, så der burde ikke være problemer med at komme ind. Ellers ring på 2063 9191.

    Hvis I medbringer våben af nogen art, skal I sikre jer, at medbringe tilladelser i nødvendig omfang. Undgå at have dem synligt på køretøjerne under transport, men sæt dem gerne på køretøjerne mm når vi er opstillet.

    Der serveres mad mm til os – nærmere herom tilgår senere.

    Vi kommer til at være på kirkepladsen. Der er ikke opstillet lys på den plads, så medbring gerne flagermus lamper eller fakler. Det kan være vi får adgang til noget strøm til belysning, så lamper til det formål kan også medbringes…. juletræskæde?

    Mere info tilgår li denne tråd efterhånden som det indkommer. .

    Vel mødt.
    Christian
    [attachment=1207]-kastellet-kulturnat-2022-artikel.jpg[/attachment]

  Viser 0 svartråde
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.